Smågodt til påske

Her kommer en oppskrift på hjemmelaget og sunt smågodt til påske.

Du trenger:

Saften av fire økologiske appelsiner

2 dl vann

3 ss gelatin (jeg kjøper min hos Naturlig Liv)

1 ss lønnesirup (eller mer hvis du vil ha de søtere)

Press saften ut av appelsinene. Jeg tok med en del av fruktkjøttet fordi jeg synes det smaker godt. Kok opp vannet. La blandingen avkjøle seg litt før du har i appelsinsaften, gelatin og lønnesirup. Rør godt slik at gelatinen ikke klumper seg. Så er det bare å hele blandingen over i små silikonformer og la dem stå kjøling til de stivner. Disse holder seg en uke i kjøleskapet eller enda lengre i fryseren. Jeg må nok lage nye til neste helg fordi de ble populære her i huset.

Sunt, hjemmelaget smågodt som innerholder masse C-vitamin fra appelsinene. I tillegg til at de inneholder gelatin som er veldig bra for fordøyelsen vår, hud, hår og negler blant annet.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *