Hekta på ramsløk

Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg har blitt helt hekta på ramsløk. Jeg har vært å plukket 4 ganger de siste  2 ukene. Har fått helt dilla på ramsløkpesto så det har lagd masse av. Fermentert og frøset ned.

I tillegg til pesto så har jeg brukt ramsløk i alt fra surkål til fiskekaker og leverpostei. Jeg har også tørket veldig mye ramsløk i dehydratoren min. Du kan tørke i steikovn dersom du ikke har dehydrator. Da ramsløken var ferdig tørket brukte jeg foodprosessor til å pulverisere den. Så blandet jeg det sammen med uraffinert salt.

Ramsløksaltet har jeg hatt over på små glass jeg fant på Søstrene Grene. Krydder har veldig lang holdbarhetstid så dette blir små søte gaver som er kjekt å ha på lur som vertinnegaver eller uforusette bursdagsfeiringer for eksempel.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *