Godt Nyttår <3

Titter bare innom for å ønske deg et godt nytt år. Håper du hadde en fin feiring i går. Jeg koste meg hjemme sammen med guttene mine. På menyen stod økologisk kalkun fra Homlagården i Hardanger.

Som tilbehør hadde vi waldorfsalat, rosenkål, gulrøtter og stekt sopp, løk og grønnkål. I tillegg hadde vi fermentert surkål og saus lagd av kraft fra innmaten til kalkunen. Et skikkelig festmåltid!

I dag har vi spist rester i tillegg til at vi har nok mat av kalkunen til 3 middager til. Skroget og beina skal bli til deilig kraft. Kraft er supermat, det styrker immunforsvaret, kan dempe betennelser og smerter i ledd og det er bra for fordøyelsen. Jeg synes det er viktig å bruke hele dyret når vi spiser kjøtt. Å koke kraft på beina er en del av å utnytte hele dyret og vi får da med oss all næringen fra beina.

Jeg ønsker deg et riktig godt 2018. Jeg ser frem til et nytt og spennende år <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *