KURS


Jeg kan tilby praktiske kurs innen for eksempel fermentering, surdeigsbakst, men også andre temaer.

Fermenteringskurs

Kurset holdes i samarbeid med May Tone fra Eimealt. På dette kurset går vi gjennom hva fermentering er og hvorfor det er bra for oss. Jeg demonstrerer hvordan man lager kombucha og surkål og etterpå får du lage din egen surkål. Det vil også bli smaksprørver på diverse fermentert mat og drikke.

Kurset koster 800 kr pr person.

Kurset holdes på Fermenten i fra kl 18 – 21.

Datoer for fermenteringskurs vinter 2018:

Tirsdag 23 januar kl 18 – 21

Fermenteringsworkshop:

På dette kurset lager jeg fermentert pesto, tomatsalsa, mangosalsa, ketchup og gulrøtter i saltlake. Du får lage din egen ketchup og gulrøtter som du får ta med deg hjem i tillegg til diverse oppskrifter. Det vil også bli servert litt smaksprøver.

Kurset holdes på Forus Naturterapi og vi holder på i 2-3 timer.

Kurset koster 800 kr.

Dato:

Onsdag 27 september kl 18 – 21.

Surdeigskurs:

To timers kurs i surdeig.

På kurset får du din egen surdeigsstarter. Du lærer hvordan du skal mate den og ta vare på den. Du lærer hvordan du skal bake med surdeig og du får oppskrifter. Vi snakker også litt om fordelene med å bake med surdeig. Jeg har også med smaksprøver.

Kurset koster 700 kr.

Kurset holdes på Fermenten.

Dato for surdeigskurs vinteren 2018:

Onsdag 24 januar  kl 18 – 20.

img_1523

Ta gjerne kontakt dersom du har spesielle ønsker.

Snopekurs:

Hjemmelaget snop er enkelt å lage. Det er også mye bedre for kroppene vår da det ikke inneholder hvitt raffinert sukker eller andre kunstige tilsetningsstoffer. På dette kurset lager vi sjokolade, gelegodteri og siden julen nærmer seg lager vi litt julesnop også. Vi smaker selvsagt på det vi lager og alle får med seg oppskrifter hjem.

Kurset koster 700 kr pr person.

Kurset holdes på Fermenten.

Dato for snopekurs høsten 2017:

Tirsdag 28 november kl 18 – 2030.

Jeg kan også komme hjem til deg å holde kurs for deg og vennene dine. Ta kontakt dersom det er aktuelt for deg.