OM MEG


Jeg heter Siri Antonsen Aartun. Jeg er gift og vi har en liten gIMG_4428utt på 1 år. Jeg er fra Bodø, men har bodd i Stavanger i snart 8 år. Jeg flyttet hit høsten 2008 for å begynne på sykepleien. Jeg ble ferdigutdannet sykepleier våren 2011 og har jobbet 3 år på kreftavdelingen på Stavanger Universitets sykehus.

Jeg er over gjennomsnittet interessert i mat og helse og denne interessen har ført meg til skolen Tunsberg Medisinske skole. Her har jeg tatt utdannelsen Kostholdsveileder og holder nå på å utdanne meg til Ernæringsterapeut.

For meg er det viktig at maten vi spiser er ren og naturlig og at den er næringstett. Familien min og jeg er også veldig opptatt av å spise mest mulig økologisk. Heldigvis begynner utvalget av økologisk mat å bli bedre rundt om i landet.

Mat er også en hobby for meg og jeg bruker mye tid på kjøkkenet og koser meg meg å lage mat fra bunnen av og eksperimentere med oppskrifter. Fermentering er også noe jeg synes er kjempe gøy og det fermenteres mye her i huset.

Jeg er også opptatt av at maten vi spiser skal holde blodsukkeret stabilt og gi jevn energi.